Freesia
Freesia termékek
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Adja meg e-mail címét!

Adatvédelem

Cégünk, a Freesia Hungary Kft. (4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi út. 7) számára kiemelt fontosságú a látogatóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük, forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz (info@freesia.hu). A kérésének legfeljebb 7 munkanapon belül eleget teszünk.

A webáruházban történő regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink kezelik. Az adatokat cégünk csak addig tárolja, ameddig az feltétlenül szükséges azon célok megvalósításához, amelyre azokat gyűjtöttük.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a Freesia márkához az intim higiéniához kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek.

A honlap böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

Vonatkozó jogszabályok

•    A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
•    Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
•    Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
•    Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Freesia Hungary Kft., mint a freesia.hu oldalon található termékek forgalmazója birtokolja az oldalainkon látható információkat. Az freesia.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk.

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalja, hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.A szolgáltató neve: Freesia Hungary Kft.
A szolgáltató székhelye: 4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi utca 7.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@freesia.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 09-09-008078
A szolgáltató adószáma: 12673775-2-09
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Debreceni Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36-52/563-100
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-84916/2015
A szerződés nyelve: magyar

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal határozata (.pdf dokumentum)