Freesia
Freesia termékek
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Adja meg e-mail címét!

Cégünkről

Freesia Hungary Kereskedelmi Kft.

A 100% Magyar tulajdonú és kizárólag hazai munkahelyeken termelő Freesia Hungary Kft. a Dispomedicor Zrt., egy régi magyar tradicionális gyár leányvállalata, mely a régió meghatározó, de nemzetközileg is elismert orvostechnikai eszközöket előállító termelő cége. A Freesia termékcsalád, mely elsősorban intimhigiéniás és kozmetikai vatta termékekből áll, 1999 óta a női higiénés piac meghatározó szereplője.

Magyar Termék Nonprofit Kft. tagvállalataként büszkék vagyunk arra, hogy a nőiesség szimbólumává vált Freesia termékeinket egyre több hölgy választja. Aki Freesia termékeket vásárol, a tisztaság, természetesség és a hazai munkával előállított, magas minőség mellett dönt. A Freesia maximális biztonságot és a lehető legjobb komfortérzetet nyújt minden hölgy számára, egyaránt a kényelmesebbé téve a hétköznapokat és elviselhetőbbé a nehéz napokat is.

 

 

A királynői szépségű frézia virág a maga bájával, kecsességével, könnyedségével és finom illatával minden nőt elbűvöl. Éppen olyan ez a virág, mint ami a leginkább szimbolizálhatja megjelenésében a nőiességet.

Termékeink puhaságukkal, természetességükkel elbűvölő harmóniát nyújtanak minden nő számára, többek között azért is, mert Freesia tampon termékeink sterilizáltak, egyedülálló biztonságot nyújtva felhasználóik számára. Nincs még egy másik higiénés márka, melynek termékei hasonló sterilizálási műveleten mentek volna keresztül. Vállalatunknál szigorú gyártási körülmények (alapanyag felhasználástól a gyártási, szállítási, tárolási folyamatok kontrollálásán keresztül a sterilizálás műveletéig) és folyamatos, dokumentált minőségi kontroll garantálja a termékeink minőségét.

A modern technológiának és a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően a piacon fellelhető márkák közül a Freesia szárnyas betétek nedvszívó képessége a legmagasabb, amelyet hivatalos laboratóriumi vizsgálatok is bizonyítanak.

Képviselői hálózatunk az egész országot lefedi, kapcsolatban állunk minden hazai forgalmazóval, kereskedővel, viszonteladóval, hogy termékeink mindenhol elérhetőek legyenek. Az elért eredményeknek köszönhetően több hazai és külföldi kereskedelmi vállalkozással közösen saját márkás termékeket is gyártunk, és így több országba szállíthatunk elismert nemzetközi hálózatok részére is, úgymint Spar, Tesco, Cora, Coop, CBA és a Penny Market üzletláncok.

A Freesia termékcsalád:

  • Egészségügyi betétek
  • Tisztasági betétek
  • Tamponok
  • Korongvatták
  • Vattalabdák
  • Vattatörlők
  • Háztartási vatták
  • Fültisztítók
  • Nedves törlőkendők
  • Sebtapaszok