Freesia
Következő hírVissza
Freesia termékek
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Adja meg e-mail címét!

A múlt hétvégén került megrendezésre a IV. és V. Országos Mazsorett Fesztivál Hajdúböszörményben

2011-11-26

Ugye, benned is csodálkozást kelt, hogy miért IV. és V.? Megtudtuk Futaki Renátától, a rendezvény szervezőjétől, hogy nem sikerül Várpalotától Mezőcsátig a csapatokat mozgósítani és zsűrizni munkájukat egy nap alatt, így kétévente, de akkor egy egész hétvégén keresztül tart a verseny.

A versenyző csapatok folyamatosan mutatták be szépen megkoreografált műsorukat a neves zsűri előtt, mialatt élő zene kísérte táncukat, a többiek meg izgatottan várták és készültek a fellépésükre.Nem csak a fellépő mazsoretteket és a rendezvény szervezőit illeti dicséret, hanem a Hajdúböszörményi Fúvós Zenekar tagjait és karmesterét is, akik mind a két napot becsületesen végig „dolgozták”, így estére teljesen kimerültek. Méltán olvashatjuk, hogy …mert megéri Nőnek lenni! ☺A szervezők munkáját és odafigyelését dicséri, hogy a pihenő versenyzőkre is gondoltak, akiket lufibohócok és karikatúristák is szórakoztattak. Érdekes volt végigkísérni a rajzolás fázisait:


A legfeszültebb pillanatok kezdődtek az eredményhírdetéssel.

Voltak különdíjak is: mint a legmosolygósabb csapat és a legtehetségesebb Tamburmajor (Freesia díjazott).
A Mezőcsáti Kék Laguna Mazsorett Csoport kiemelt arany megszerzése mellett sok más rangos helyezést is elnyert. Ezen felül Freesia ajándékcsomaggal térhettek haza.