Freesia
Következő hírVissza
Freesia termékek
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Adja meg e-mail címét!

Új termékek, termékfejlesztések a Freesiától

2011-10-27

Az elmúlt időszakban sok-sok rendezvényen kértünk meg lányokat, asszonyokat, hogy próbálják ki a Freesia termékeket és írják meg véleményüket. A válaszok arra sarkaltak, hogy változtassunk, sőt, teljesen új termékekkel is lepjük meg vásárlóinkat.

Freesia termékfejlesztésA két legnagyobb újdonság egyike a pubertás, havi ciklussal még éppen csak ismerkedő lányok részére fejlesztett „Tini szárnyas intimbetét”, a másik pedig a praktikus és higiénikus egyenként külön becsomagolt tisztasági betét.

A legnagyobb változás, hogy módosítottuk, vagy kicseréltük több intim higiéniás termékünk (egészségügyi betét, tampon, tisztasági betét) fedőrétegét, mely kellemesebb tapintást, a használat során pedig sokkal jobb komfort érzetet biztosít. A folyadék megkötésére új fejlesztésű anyagokat használunk, melyek vékonyabbá teszik az eü betétet, ugyanakkor több ml nedvességet zárnak a mag belsejébe, mint elődeik.

A tamponok esetében is látványos eredményeket hozott a technológiai újítások sorozata: az új fedőréteg és a lekerekítés könnyebb felhelyezést, a beleszőtt kihúzószál magabiztos eltávolítást biztosít. Az alapanyag meghatározóan több nedvességet képes magába zárni.


A kozmetikai vatta termékeknél a fültisztítónk továbbra is nagy sikernek örvend, a legtöbb dícséretet kapjuk, mert a termékeinken bőven van pamutpamacs, ami a használatot követően minden esetben a pálcika végén együtt távozik a külsőhallójáratból, ráadásul annyira erős, hogy nem hajlik, vagy törik.

A legtöbb panaszt az elérhetőség miatt kapjuk, melyen erőinket megfeszítve dolgozunk, de nem minden esetben (üzletlánc, nagykereskedő, bolt) járunk a megérdemelt „polcontartás” sikerével.